Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Symposium Papili 2024

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
1
July 2024

Symposium Papili 2024

𝗩𝗮𝗻 𝗿𝘂𝗽𝘀 𝘁𝗼𝘁 𝗣𝗮𝗽𝗶𝗹𝗶

Van rups tot Papili🟠🔵 - Symposium Papili 2024

Uitreiking Papili-certificaten en #expertmeeting

Laten we samen terugkijken op een zeer geslaagd evenement! Een unieke gelegenheid in samenwerking met de Gemeente Weert waar experts en deelnemers samenkomen om te leren, te delen en te groeien. Een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaringen.

Als onderdeel van het programma namen we jullie graag mee in het succesverhaal van een van onze Papili's en reiken we certificaten uit aan onze meest recente deelnemers. Uit handen van wethouder Martijn van den Heuvel.

Het is bijzonder om te zien hoe deze jongens zo hard zijn gegroeid en zelfverzekerd ze zijn. De eerste verbinding met het werkveld is gemaakt, aldus hoofdtrainer Papili - Fereshteh Moradi.

Zij hebben het Papili-programma succesvol doorlopen en ontvangen het welverdiende Papili-certificaat. Hun deelname aan dit programma en de persoonlijke groei die zij hebben doorgemaakt, zijn van onschatbare waarde. Gemeente Weert en het team Papili zijn ontzettend trots op hun prestaties en het behalen van dit belangrijke certificaat.

Ontdek ook het Papili-programma voor uw gemeente.

𝘝𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘶𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘶𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Een vluchteling met een verblijfsvergunning (statushouder) mag werken en heeft dezelfde rechten en plichten als een Nederlander op de arbeidsmarkt. Maar met een vluchtelingenachtergrond en nog geen ervaring met de Nederlandse arbeidsmarkt staat de kandidaat toch onbewust een punt achter.

Een stapje dichterbij in onze reis naar een Papili. Afgelopen donderdag hebben onze kandidaten weer een nieuwe bestemming bereikt. Het doel van deze bijeenkomst is het maken van een motivatiebrief en CV, maar ook welke zaken je nog meer moet regelen.

Fase rups is officieel voltooid. De kandidaten hebben een persoonlijke mijlpaal bereikt. Het behalen van het certificaat Rups. De eerste fase in het Papili-programma.