Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Wij omarmen 2024

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
25
December 2023

Wij omarmen 2024

Namens het hele team van Papili willen we onze oprechte dankbaarheid uitdrukken voor een buitengewoon jaar 2023. Samen hebben we vele hoogtepunten bereikt en waardevolle momenten gedeeld die onze missie van steun, groei en verbinding hebben versterkt.

Jullie toewijding en inzet hebben Papili's laten vliegen en hebben positieve veranderingen mogelijk gemaakt voor zij die mochten deelnemen aan het Papili-programma. Samen met de gemeente Gemeente Nederweert, Gemeente Weert, Gemeente Cranendonck hebben we bruggen gebouwd, vertrouwen opgebouwd en kansen gecreΓ«erd voor een betere toekomst.

In 2024 starten wij ook de samenwerking met nieuwe gemeenten. Terwijl we het jaar afsluiten, kijken we met trots terug op onze gezamenlijke prestaties. Bedankt voor jullie toewijding, passie en harde werk. Laten we vol energie en vastberadenheid het nieuwe jaar ingaan, klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en meer levens te beΓ―nvloeden.

Fijne feestdagen en een geweldig nieuwjaar gewenst!

Met warme groeten,

Het Team van Papili

www.papili.nl

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen terugkijken op een zeer geslaagd evenement! Een unieke gelegenheid in samenwerking met de Gemeente Weert waar experts en deelnemers samenkomen om te leren, te delen en te groeien. Een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaringen.

Op deze dag willen we een extra ode brengen aan alle Papili's (en in opleiding) voor het voltooien van het Papili programma. Van getraumatiseerde vluchteling naar een zelfredzaam persoon integreren met een uniek programma.

Bezoek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.