Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Wereldvluchtelingendag 2024🟠🔵

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
20
June 2024

Wereldvluchtelingendag 2024🟠🔵

Op deze dag willen we een extra ode brengen aan alle Papili's (en in opleiding) voor het voltooien van het Papili programma. Van getraumatiseerde vluchteling naar een zelfredzaam persoon integreren met een uniek programma. We vieren hun veerkracht, doorzettingsvermogen, en vastberadenheid om een nieuw leven op te bouwen in de Nederlandse maatschappij.

Bij Papili ondersteunen we deze individuen samen met gemeentes, om hun potentieel te realiseren en onderdeel te worden van onze samenleving. We zijn trots op hun successen.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen terugkijken op een zeer geslaagd evenement! Een unieke gelegenheid in samenwerking met de Gemeente Weert waar experts en deelnemers samenkomen om te leren, te delen en te groeien. Een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaringen.

Bezoek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.

Op Internationale Vrouwendag vieren we niet alleen de vrouwelijke kracht, maar ook een prachtige vlucht van integratie en succes binnen de Papili's.