Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Papili kandidaat gestart met haar BBL studie en bij haar werkgever

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
3
September 2023

Papili kandidaat gestart met haar BBL studie en bij haar werkgever

Bij aankomst in Nederland, geconfronteerd met de uitdagingen van een nieuwe cultuur en taal, leek de toekomst somber. Gelukkig kwam zij in contact met Stichting Papili, een organisatie die zich inzet voor de integratie van vluchtelingen.

Dit programma bood Rahaf niet alleen trainingen en praktische vaardigheden, maar ook cruciale sociale integratieondersteuning. Rahaf heeft vanaf het begin een buitengewone toewijding en enthousiasme getoond, altijd stralend met haar brede glimlach. Haar inzet heeft zich vertaald in aanzienlijk succes. We hebben Rahaf kunnen verbinden met haar werkgever en haar BBL-opleiding. Ze heeft sterke sociale relaties opgebouwd en neemt actief deel aan lokale gemeenschapsactiviteiten.

In haar vrije tijd werkt Rahaf ook bij Jumbo om te sparen voor haar toekomst. Echter, Rahaf is vastbesloten en ambitieus. Ze blijft realistisch over haar situatie en toekomst, stelt hoge doelen voor zichzelf en verliest haar doel nooit uit het oog. Onlangs heeft Rahaf opnieuw een persoonlijke mijlpaal bereikt: ze heeft haar eigen auto verworven! Een indrukwekkende prestatie die haar vastberadenheid en vasthoudendheid onderstreept.

Nu, enkele weken tot maanden later, is Rahaf een succesverhaal van veerkracht en doorzettingsvermogen. Zij heeft een stabiel leven opgebouwd en draagt bij aan de maatschappij die haar verwelkomde. Rahaf is het bewijs van wat mogelijk is wanneer we mensen de steun en kansen bieden die ze verdienen. Rahaf is een inspiratie!

Ontdek ook het Papili-programma voor uw gemeente: www.papili.nl. 𝘝𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘢𝘀𝘩𝘡𝘦𝘭π˜ͺ𝘯𝘨𝘦𝘯 π˜₯𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘢𝘀𝘩𝘡𝘦𝘭π˜ͺ𝘯𝘨𝘦𝘯

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen terugkijken op een zeer geslaagd evenement! Een unieke gelegenheid in samenwerking met de Gemeente Weert waar experts en deelnemers samenkomen om te leren, te delen en te groeien. Een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaringen.

Op deze dag willen we een extra ode brengen aan alle Papili's (en in opleiding) voor het voltooien van het Papili programma. Van getraumatiseerde vluchteling naar een zelfredzaam persoon integreren met een uniek programma.

Bezoek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.