Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Nibal's inspirerende vlucht naar integratie en succes in Nederland

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
6
September 2023

Nibal's inspirerende vlucht naar integratie en succes in Nederland

Wij bezochten Nibal op het AZC in Budel. Nibal zet zich actief in voor haar persoonlijke ontwikkeling en integratie in de Nederlandse samenleving! Haar toewijding om de Nederlandse taal te beheersen en haar betrokkenheid als tolk bij het AZC en als vrijwilliger bij Stichting Vrolijkheid zijn lovenswaardig.

Het feit dat Nibal begonnen is met B1 Nederlandse taal laat zien dat ze serieus bezig is met haar taalvaardigheden. Een cruciale basis voor haar verdere ontwikkeling en carrière in Nederland. Het kunnen communiceren in de Nederlandse taal opent niet alleen deuren naar werk- en opleidingskansen, maar draagt ook bij aan haar gevoel van betrokkenheid bij de Nederlandse gemeenschap.

Haar positieve instelling en doorzettingsvermogen zijn bewonderenswaardig en zullen haar zeker helpen bij het behalen van haar doelen, aldus Fereshteh Moradi.

Het is inspirerend om te zien hoe kleine stappen leiden tot grote persoonlijke doorbraken. Het Papili-programma is van onschatbare waarde voor vluchtelingen zoals Nibal, omdat ze de nodige ondersteuning en begeleiding bieden om een nieuw leven op te bouwen en volwaardige leden van de samenleving te worden. We wensen Nibal veel succes bij haar verdere reis en haar streven naar persoonlijke en professionele groei in Nederland.

Ontdek ook het Papili-programma voor uw gemeente: www.papili.nl. 𝘝𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘢𝘀𝘩𝘡𝘦𝘭π˜ͺ𝘯𝘨𝘦𝘯 π˜₯𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘢𝘀𝘩𝘡𝘦𝘭π˜ͺ𝘯𝘨𝘦𝘯

‍


‍

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen terugkijken op een zeer geslaagd evenement! Een unieke gelegenheid in samenwerking met de Gemeente Weert waar experts en deelnemers samenkomen om te leren, te delen en te groeien. Een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaringen.

Op deze dag willen we een extra ode brengen aan alle Papili's (en in opleiding) voor het voltooien van het Papili programma. Van getraumatiseerde vluchteling naar een zelfredzaam persoon integreren met een uniek programma.

Bezoek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.