Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Internationale vrouwendag

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
8
March 2024

Internationale vrouwendag

๐Ÿฆ‹ ๐—œ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด

E๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฏ

Op Internationale Vrouwendag vieren we niet alleen de vrouwelijke kracht, maar ook een prachtige vlucht van integratie en succes binnen de Papili's. Wij zetten deze inspirerende vrouwen graag in het zonnetje, die met vastberadenheid en moed hun weg vinden naar integratie en succes. Jullie zijn het levende bewijs van doorzettingsvermogen en veerkracht. ๐Ÿ’ช๐Ÿ’– Laten we samen blijven bouwen aan jullie reis waarin elke vrouw de vleugels van haar dromen kan uitslaan.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Bedankt voor het vertrouwen in het Papili-programma: - ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ญ๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ญ๐˜ถ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ. Wij omarmen 2024 en kijken met trots terug op 2023 ๐Ÿฆ‹

Om als groep samen in beweging te komen en een energieke start te maken, beginnen we de bijeenkomst met een sportieve activiteit. Hierbij laten we even alle energie los. Tijdens deze bijeenkomst stond het centraal om je geschiedenis te omarmen en onderling vertrouwen op te bouwen.

Bijeenkomst waar vertrouwen centraal staat. Focus op voorkomen van isolatie, toegang tot hulpbronnen en zelfvertrouwen met meditatie. Het opbouwen van vertrouwen biedt een gevoel van stabiliteit, veiligheid en eigenwaarde.