Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Bijeenkomst 4 van het Papili-programma

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
20
October 2022

Bijeenkomst 4 van het Papili-programma

Onder begeleiding van 2-voudig kickboks wereldkampioen - zelfredzaamheid in combinatie met zelfvertrouwen en zelfverdediging.

Voor wij jullie meenemen naar bijeenkomst 4, kijken wij kort terug op afgelopen donderdag. De eerste drie bijeenkomsten stonden in het teken van vertrouwen. Openstaan voor elkaar, vertrouwen in de groep en in jezelf. Vertrouwen is een belangrijk component in het leven om individueel zelfredzaam te zijn. Dus dit vormt ook als fundament van het Papili-programma.  

‘’Wij geloven in je eigen kracht kennen en dit te benutten. Als individu is dit realiseerbaar. Het maakt je onafhankelijk. Om je eigen kracht te ontdekken hebben wij gebruik gemaakt van de methodieken NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), ademhalingsoefeningen en meditatie. Ik citeer graag één van de kandidaten: ‘’Vroeger keek ik uit naar het weekend, maar sinds deze bijeenkomsten naar de donderdagen’’. Wij zijn professionals, maar zijn ook maar gewoon mensen, dit is zo’n momentje waar wij het voor doen, aldus Fereshteh Moradi - trainer/therapeut.

Tweevoudig wereldkampioen kickbokser

In bijeenkomst 4 hebben tweevoudig wereldkampioen kickbokser, eigenaar personal training bedrijf en werkzaam als Jeugdbeschermer is Sarah Debaieb een vrouw die stevig in haar schoenen moet staan. Méér dan 60 wedstrijden gevochten en ontelbare trainingen tot 2 keer per dag. En dat is nog niet alles! Tijdens haar sportcarrière heeft Sarah tussendoor ook nog twee bachelors behaald en sinds een aantal weken ook toekomstige moeder.

Een powervrouw! Een vrouw die door haar innerlijke kracht zich door niks en niemand heeft laten tegenhouden. Gewonnen van tegenstanders, maar ook van negatieve ervaringen, tegenslagen of energie. Sarah wist dit om te zetten tot positieve doorzettingsvermogen. Veilig en vertrouwd zijn haar eigen kernwaarden. Wij hebben daarom Sarah uitgenodigd om haar verhaal en ervaringen met ons te delen. Maar vooral te inspireren op het gebied van doorzettingsvermogen en daad- en veerkracht.

Kickboks clinic

Taal is een beperkt expressie kanaal. Niet alles kun je met woorden vertellen. Met kickboksen kun je diepgewortelde emoties losmaken. In vakjargon: ‘’contact maken met je emoties’’. Het doel van deze workshop is het ontladen van de emoties en zelfvertrouwen te geven. Wij leren Sarah ook persoonlijk kennen, want wij beginnen de clinic met een open gesprek. De kandidaten krijgen zelf de ruimte om antwoord te vinden op vragen. Sterk in je schoenen staan net als Sarah. Een échte Papili.

De meest uiteenlopende technieken uit het kickboksen komen aan de orde, zoals onder meer trappen, stoten, aanvallen en verdedigen. Uiteraard zonder te sparren. Onder begeleiding van een tweevoudig wereldkampioen kickbokser.

Vandaag is de kandidaat haar eigen tegenstander. Alles echt loslaten zonder teleurstellingen of verdriet. Een krachtige methode die past in het Papili-programma. Van vluchten naar vliegen!

Pilot starten in uw gemeente?

Wij vertellen u graag meer over het Papili-programma voor uw gemeente. Het Papili-programma is landelijk beschikbaar en geschikt voor elke gemeente. Wij introduceren u graag het Papili-programma middels onze demo gericht op uw gemeente. Kom met ons in contact via info@papili.nl.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen terugkijken op een zeer geslaagd evenement! Een unieke gelegenheid in samenwerking met de Gemeente Weert waar experts en deelnemers samenkomen om te leren, te delen en te groeien. Een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaringen.

Op deze dag willen we een extra ode brengen aan alle Papili's (en in opleiding) voor het voltooien van het Papili programma. Van getraumatiseerde vluchteling naar een zelfredzaam persoon integreren met een uniek programma.

Bezoek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.