Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Bijeenkomst 3 van het Papili-programma

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
12
October 2022

Bijeenkomst 3 van het Papili-programma

De samenhang tussen gedachte-gevoel-gedrag-gevolg.

Afgelopen donderdag was een belangrijk moment op het gebied van vertrouwen. Het belang van vertrouwen is je veilig voelen en open te kunnen zijn. De eerste stap is gemaakt om te ontpoppen tot een Papili. Er zijn zware en verdrietige gesprekken gedeeld door de kandidaten, maar ook wat de kandidaten gaan doen in de toekomst. Dit is het bijzondere effect van het Papili-programma. Het is fijn dat kandidaten elkaar kunnen herkennen in hun ervaringen.

In de voorbereiding van het Papili-programma werken wij nauw samen met de gemeenten. De samenwerking groeit tijdens het Papili-programma. Hoe kunnen wij het samen nog beter doen en meer betekenen. De deelnemende gemeenten laten zien hoe zij zich hiervoor inzetten en dit mogelijk maken voor de kandidaten. Het is belangrijk om goed samen te kunnen werken om samen het beoogde resultaat te behalen: het ontpoppen tot een Papili. 

‘’Het doel van deze bijeenkomst is de negatieve herinneringen loslaten en de kracht van positieve gedachten naar boven halen. Het zijn diepgewortelde ervaringen. Het is een ervaring die de persoon altijd bij blijft. Dit soort herinneringen dringen zich onvoorspelbaar op. Om verder te kunnen gaan moet je leren omgaan met deze herinneringen of zelfs loslaten. Het een plekje geven. Het is goed zo. Daarom de 3e bijeenkomst het NLP. De samenhang tussen gedachte-gevoel-gedrag-gevolg’’, aldus Fereshteh Moradi - trainer/therapeut.

Om deze positieve gedachten naar boven te halen trickeren wij het brein met NLP NLP(neuro Linguïstisch programmeren). Dat houd in wat voor gedachten heb je, wat voel je erbij en hoe ga je daardoor gedragen, vervolgens gaan we hypnotherapie doen, door middel van meditatie en ademhalen. Oftewel je onderbewustzijn.

Pilot starten in uw gemeente?

Wij vertellen u graag meer over het Papili-programma voor uw gemeente. Het Papili-programma is landelijk beschikbaar en geschikt voor elke gemeente. Wij introduceren u graag het Papili-programma middels onze demo gericht op uw gemeente. Kom met ons in contact via info@papili.nl

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen terugkijken op een zeer geslaagd evenement! Een unieke gelegenheid in samenwerking met de Gemeente Weert waar experts en deelnemers samenkomen om te leren, te delen en te groeien. Een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaringen.

Op deze dag willen we een extra ode brengen aan alle Papili's (en in opleiding) voor het voltooien van het Papili programma. Van getraumatiseerde vluchteling naar een zelfredzaam persoon integreren met een uniek programma.

Bezoek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.