Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Bijeenkomst 2 van het Papili-programma

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
5
October 2022

Bijeenkomst 2 van het Papili-programma

Van rups naar Cocon

In deze bijeenkomst ontwikkelen de kandidaten van rups naar cocon. Het doel van deze bijeenkomst is meer vertrouwen te hebben in jezelf en anderen. De kandidaten hebben veel obstakels ervaren. Onze kandidaten zijn vastbesloten en laten zich niet van de wijs brengen door de obstakels op hun pad.

‘’Wij zijn enthousiast over de eerste kennismaking. Het is logisch dat de kandidaten voorzichtig zijn en aftasten. In het verleden is het vertrouwen misschien wel geschaad en door de obstakels kun je het vertrouwen in jezelf verliezen. Wij maken het in deze bijeenkomst bespreekbaar en proberen de kandidaten met elkaar te verbinden. Iedereen heeft haar eigen verhaal, maar in de essentie raken de verhalen elkaar. Zij snappen elkaar en weten wat je als individu hebt meegemaakt! Het is aan ons om een dialoog te creëren.’’, aldus Fereshteh Moradi - trainer/therapeut.

Vertrouwen vormt de basis. De kandidaten hebben vertrouwen nodig om zelf de volgende stap te kunnen zetten. Of de volgende stap te kunnen maken. Bijvoorbeeld solliciteren of van start gaan bij een nieuwe werkgever. Om het vertrouwen te kunnen herpakken moeten wij dit terug winnen. Onder begeleiding van professionals en de Papili-aanpak winnen wij het vertrouwen van elkaar en het vertrouwen in de kandidaat zelf.

Pilot starten in uw gemeente?

Wij vertellen u graag meer over het Papili-programma voor uw gemeente. Het Papili-programma is landelijk beschikbaar en geschikt voor elke gemeente. Wij introduceren u graag het Papili-programma middels onze demo gericht op uw gemeente. Kom met ons in contact via info@papili.nl.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen terugkijken op een zeer geslaagd evenement! Een unieke gelegenheid in samenwerking met de Gemeente Weert waar experts en deelnemers samenkomen om te leren, te delen en te groeien. Een waardevolle uitwisseling van kennis en ervaringen.

Op deze dag willen we een extra ode brengen aan alle Papili's (en in opleiding) voor het voltooien van het Papili programma. Van getraumatiseerde vluchteling naar een zelfredzaam persoon integreren met een uniek programma.

Bezoek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.