Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Wij omarmen 2024

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
25
December 2023

Wij omarmen 2024

Namens het hele team van Papili willen we onze oprechte dankbaarheid uitdrukken voor een buitengewoon jaar 2023. Samen hebben we vele hoogtepunten bereikt en waardevolle momenten gedeeld die onze missie van steun, groei en verbinding hebben versterkt.

Jullie toewijding en inzet hebben Papili's laten vliegen en hebben positieve veranderingen mogelijk gemaakt voor zij die mochten deelnemen aan het Papili-programma. Samen met de gemeente Gemeente Nederweert, Gemeente Weert, Gemeente Cranendonck hebben we bruggen gebouwd, vertrouwen opgebouwd en kansen gecreΓ«erd voor een betere toekomst.

In 2024 starten wij ook de samenwerking met nieuwe gemeenten. Terwijl we het jaar afsluiten, kijken we met trots terug op onze gezamenlijke prestaties. Bedankt voor jullie toewijding, passie en harde werk. Laten we vol energie en vastberadenheid het nieuwe jaar ingaan, klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan en meer levens te beΓ―nvloeden.

Fijne feestdagen en een geweldig nieuwjaar gewenst!

Met warme groeten,

Het Team van Papili

www.papili.nl

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Met het nieuwe jaar als inspiratiebron en na een korte maar welverdiende pauze, zijn we vastberaden om het traject krachtig door te pakken. De frisse energie en hernieuwde motivatie vormen de perfecte brandstof om samen de volgende stappen te zetten. Laten we gezamenlijk de uitdagingen aangaan en met vastberadenheid en enthousiasme het traject vervolgen. Het is tijd voor actie, groei en een succesvolle voortzetting van onze reis.

Om als groep samen in beweging te komen en een energieke start te maken, beginnen we de bijeenkomst met een sportieve activiteit. Hierbij laten we even alle energie los. Tijdens deze bijeenkomst stond het centraal om je geschiedenis te omarmen en onderling vertrouwen op te bouwen.

Bijeenkomst waar vertrouwen centraal staat. Focus op voorkomen van isolatie, toegang tot hulpbronnen en zelfvertrouwen met meditatie. Het opbouwen van vertrouwen biedt een gevoel van stabiliteit, veiligheid en eigenwaarde.