Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

wereldvluchtelingendag

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
20
June 2023

wereldvluchtelingendag

๐—ช๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฑ ๐—ฉ๐—น๐˜‚๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐——๐—ฎ๐—ด ๐Ÿงก๐Ÿ’™

Een klein gebaar kan voor een ander iets groots betekenen.

โ€

Als team wilden wij graag iets betekenen op Wereld Vluchtelingen Dag. Daarom heeft team Papili deze kinderen in het zonnetje gezet. Het hoeft niet altijd groot. Met de juiste intenties en vanuit het hart. Kun je altijd iets goeds betekenen voor een ander. Hoe graag wij ook iedereen willen helpen, vandaag zetten wij deze kinderen in het zonnetje.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Bijeenkomst waar vertrouwen centraal staat. Focus op voorkomen van isolatie, toegang tot hulpbronnen en zelfvertrouwen met meditatie. Het opbouwen van vertrouwen biedt een gevoel van stabiliteit, veiligheid en eigenwaarde.

Start Papili- programma. Het doel is om het verleden te vervangen door een veelbelovende toekomst voor deze ambitieuze jongeren. Deskundige trainers bieden ondersteuning en begeleiding, met sport en eenheid om vertrouwen op te bouwen. Het traject omvat fysieke activiteiten onder begeleiding van ex-topsporter Shamy. Persoonlijke 1-op-1 gesprekken met trainers, gebaseerd op motivatie, vormen de basis om deelnemers te begeleiden van onzekerheid naar onbegrensde mogelijkheden. Elke vrijdag zal het Papili-programma stap voor stap worden doorlopen, met als doel de jongeren klaar te stomen om de maatschappij te veroveren. Het team van professionele trainers staat klaar om hen te begeleiden van rups, naar cocon, tot uiteindelijk een Papili!

Op 5 december bezocht collega Lena uitgevlogen Papili mamaโ€™s en bracht namens Sinterklaas cadeautjes voor de mini Papiliโ€™s. Het kleine gebaar zorgde voor ontroerende vreugde, benadrukkend dat geluk voortkomt uit goede daden.