Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Ervaringsverhaal

Verbinding tussen culturen

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
9
February 2022

Verbinding tussen culturen

Mahyar Tahsini

Toen ik in 1995 in Nederland kwam, woonde ik de eerste drie jaren in een asielzoekerscentrum. Ik droomde van een normaal leven als Nederlands burger. Voordat ik mijn steentje bij kon dragen, moest ik mij eerst verder ontwikkelen en in de Nederlandse cultuur groeien. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze kans heb gekregen.

Inmiddels ben ik getrouwd en heb ik twee kinderen. Daarnaast ben ik actief in mijn eigen bedrijf waarmee ik andere bedrijven financieel adviseer en ondersteun. Ik vind het bijzonder om te zien hoe ik in het dagelijks leven toch altijd een verbinding zie tussen de cultuur van mijn geboorteland en de Nederlandse cultuur.

Vanuit dankbaarheid wil ik via Papili vluchtelingen inspireren en motiveren. Met de juiste begeleiding is er heel veel mogelijk.

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Laten we samen bouwen aan een wereld waarin inclusie en kansen hand in hand gaan.

Maak kennis met ambassadeur Mayan Oomkes van Stichting Papili. Ik zet mij in als ambassadeur voor Stichting Papili, omdat Papili een duidelijk doel voor ogen heeft: “nieuwkomers begeleiden zodat zij een fijne plek in de Nederlandse samenleving kunnen innemen”.

Bewust maken hoe krachtig je als vrouw kunt zijn. Je bent veel sterker dan je bent. Dat heeft Sarah ons laten zien.