Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Uitnodiging: Papili symposium 10 juni

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
24
May 2024

Uitnodiging: Papili symposium 10 juni

๐—˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ฃ๐—ฎ๐—ฝ๐—ถ๐—น๐—ถ ๐—ฆ๐˜†๐—บ๐—ฝ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐˜‚๐—บ ๐ŸŸ ๐Ÿ”ต

Ontdek de eerste editie van het Papili Symposium, georganiseerd in samenwerking met de gemeente Weert. Het evenement is toegewijd aan het bevorderen van integratie binnen Nederland en het delen van expertise. Ga de dialoog aan en laat je inspireren als expert op het gebied van integratiebeleid.

Tijdens het symposium kun je deelnemen aan onze workshop en de dialoog aangaan met andere experts op het gebied van integratiebeleid. Vanuit verschillende perspectieven zullen we belangrijke thema's bespreken en streven elkaar te helpen bij de uitdagingen en kansen op het gebied van integratie.

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van dit waardevolle initiatief. Meld je nu aan voor de eerste editie van het Papili Symposium via info@papili.nl.

๐—•๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ:
๐Ÿ—“๏ธ Maandag 10 juni 2024
โฐ 09.30 โ€“ 14.00 uur
๐Ÿ—ฃ๏ธ Wethouder van den Heuvel | Hoofdtrainer Fereshteh Moradi| Postdoctoraal onderzoeker Roxy Damen
๐Ÿ“ Wilhelminasingel 12, 6001 GT Weert
๐Ÿ†“ Gratis toegang (Aanmelden verplicht)

โ€

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Doelen stellen geeft elke kandidaat een stip op de horizon om zich te ontwikkelen en te groeien als persoon. Deze fase van het Papili Programma biedt een gestructureerde aanpak waarin elke deelnemer zich verdiept in morgen.

Papili Programma, onder Fereshteh Moradi en sporttrainer Shamy, focust op het transformeren van negatieve energie naar positieve kracht. Recentelijk richtte een bijeenkomst zich op emotionele groei via fysieke en mentale training, waaronder kickboksen en meditatie. De aanpak biedt een allesomvattende benadering voor het beheersen van emoties en positieve transformatie.

Met het nieuwe jaar als inspiratiebron en na een korte maar welverdiende pauze, zijn we vastberaden om het traject krachtig door te pakken. De frisse energie en hernieuwde motivatie vormen de perfecte brandstof om samen de volgende stappen te zetten. Laten we gezamenlijk de uitdagingen aangaan en met vastberadenheid en enthousiasme het traject vervolgen. Het is tijd voor actie, groei en een succesvolle voortzetting van onze reis.