Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

(meertalig) Symposium: samenwerken met nieuwkomers

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
7
June 2023

(meertalig) Symposium: samenwerken met nieuwkomers

Op 7 juni organiseerde het samenwerkingsverband Burgerkracht Europa samen met partners uit Duitsland, België en Nederland onder auspiciën van DKK Gelderland een symposium. Wij streven ernaar om verbinding te maken en samen te werken met organisaties en individuen die een 𝘄𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲𝘃𝗼𝗹𝗹𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗮𝗰𝘁 hebben op het leven van vluchtelingen.🦋 150+ bezoekers aan de oren van onze collega en hoofdtrainer Fereshteh Moradi gekluisterd.

Een dialoog tussen publiek en sprekers 🧡💙. Als het aan ons lag konden wij nog uren doorpraten. Dankzij onze tolk konden wij elkaar allemaal begrijpen.

Bedankt Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor de gastvrijheid en SBE - Samenwerkingsverband Burgerkracht Europa voor de uitnodiging en organisatie. Wij staan altijd open voor het bevorderen van verbinding en samenwerking. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en een waardevolle bijdrage te leveren aan uw initiatief. Neem contact met ons op via de website.

Ontdek de mogelijkheden voor het Papili-programma voor uw gemeente.

𝘝𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘶𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘷𝘭𝘶𝘤𝘩𝘵𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Op Internationale Vrouwendag vieren we niet alleen de vrouwelijke kracht, maar ook een prachtige vlucht van integratie en succes binnen de Papili's.

Wij heten een politiecommissaris van harte welkom als speciale gast. Vanuit een ander perspectief met de maatschappij de verbinding maken.

Wij kijken ernaar uit om een gedreven en enthousiaste stagiair(e) te verwelkomen binnen ons team. Als jij gelooft dat je de juiste kwalificaties en passie hebt om bij te dragen aan ons doel, aarzel dan niet om te solliciteren. Samen kunnen we bouwen aan waardevolle ervaringen en een positieve impact.