Op onze website worden alleen functionele cookies gebruikt om de site optimaal te laten werken.
Nieuws en kennis

Cadeautjes voor de mini Papili's

Ervaringsverhaal
Nieuws & kennis
5
December 2023

Cadeautjes voor de mini Papili's

Klein gebaar, groot geluk

Vandaag op 5 december vergeten wij de Papili kinderen niet. In een klein maar hartverwarmend gebaar bezocht onze collega Lena onze uitgevlogen Papili mama’s, waar ze namens de Sint cadeautjes overhandigen aan de mini Papili’s.

Het was een bijzondere ervaring om de vreugde in het speelplezier van de kinderen te zien. Met een klein gebaar deelde Lena niet alleen cadeautjes uit, maar ook geluk en blijdschap. De glimlach van een kind en de dankbaarheid van de mama’s maakten deze dag extra bijzonder.

Deze Papili mama’s zijn ontpopt tot zelfredzame stoere mama’s. Wij zijn trots op jullie! Lena’s bezoek herinnert ons eraan dat echt geluk voortkomt uit goede daden. Een klein gebaar kan een grote glimlach teweeg brengen bij zowel de Papili mama’s als de speelvreugde bij de mini Papili’s.  

Ander nieuws en weetjes

Andere ervaringsverhalen

Bijeenkomst waar vertrouwen centraal staat. Focus op voorkomen van isolatie, toegang tot hulpbronnen en zelfvertrouwen met meditatie. Het opbouwen van vertrouwen biedt een gevoel van stabiliteit, veiligheid en eigenwaarde.

Start Papili- programma. Het doel is om het verleden te vervangen door een veelbelovende toekomst voor deze ambitieuze jongeren. Deskundige trainers bieden ondersteuning en begeleiding, met sport en eenheid om vertrouwen op te bouwen. Het traject omvat fysieke activiteiten onder begeleiding van ex-topsporter Shamy. Persoonlijke 1-op-1 gesprekken met trainers, gebaseerd op motivatie, vormen de basis om deelnemers te begeleiden van onzekerheid naar onbegrensde mogelijkheden. Elke vrijdag zal het Papili-programma stap voor stap worden doorlopen, met als doel de jongeren klaar te stomen om de maatschappij te veroveren. Het team van professionele trainers staat klaar om hen te begeleiden van rups, naar cocon, tot uiteindelijk een Papili!

Nibal zet zich actief in voor haar persoonlijke ontwikkeling en integratie in de Nederlandse samenleving! Haar toewijding om de Nederlandse taal te beheersen en haar betrokkenheid als tolk bij het AZC en als vrijwilliger bij Stichting Vrolijkheid zijn lovenswaardig.